BOUW EN CIVIELTECHNISCH BEDRIJF

  • Adres : Johan Aaronstraat 6, Paramaribo
  • Tel : +597 - 426522

Subsidairy of Prosco N.V.
Residential & modern construction

Tips

Werken met metalen profielen in plaats van werken met hout
Wij zij overgestapt naar metalen profielen. Enkele voordelen zijn:
   – geen last van termieten en andere ongedierte;
   – trekt niet krom door de zon;
Hout is en blijft een levend’ materiaal, metaal is veel lichter en makkelijk te bewerken.

Werken met schroten
Je heb echte houten schroten en kunst schroten. Houten schroten maken een ruimte origineel en warmer (cozy) terwijl kunst schroten termieten en ongedierte en water vrij zijn, maar het is nog steeds geen hout (exclusief).

Welk houtsoort is het beste om mee te werken?
Voor een houten deurkozijn gebruiken wij meestal Wana (zacht en kan tegen water), maar bij zwaardere deuren gebruiken wij dan Kopie of Basra Locus (die zijn hard en kan goed tegen water).

Niet genoeg stopcontacten, hoe pak je dat aan?
Het beste advies bij stroom problemen of uitbreidingen is een gerenommeerde elektricien in te schakelen; zij geven dan het beste advies. Doe dit natuurlijk meteen bij de eerste bouwgesprekken met uw aannemer. Dit geldt ook voor water (in de bouwwereld vallen, elektra, water, airco, alarm, dievenijzer (staalwerken) bij de onderaannemer of installateurs).

QUALITY AND EFFICIENTY


GUARANTEED

PROSCO NV

Een onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden wonen, werken en verbinden. Wij zijn actief in heel Suriname en leveren als civiele bouw partner kennis en concepten in verschillende markten. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. PROSCO NV realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en de overheid.