BOUW EN CIVIELTECHNISCH BEDRIJF

  • Adres : Johan Aaronstraat 6, Paramaribo
  • Tel : +597 - 426522

Subsidairy of Prosco N.V.
Residential & modern construction

Over ons

PROSCO NV is :

Een onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden wonen, werken en verbinden.
Wij zijn actief in heel Suriname en leveren als civiele bouw partner kennis en concepten in verschillende markten. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. PROSCO NV realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en de overheid.

Wij zijn gespecialiseerd in :

Het aannemen, onder aannemen en het uitvoeren van constructie, bouwkundige en andere technische werken, alsmede het uitvoeren van schilderwerken en betonreparaties.

Maatschappelijke verantwoording :

Uiteindelijk kunnen idee├źn en oplossingen meer waarde genereren voor klanten, als ze ook goed zijn voor de leefomgeving. Als bouwer kunnen we juist daar het verschil maken. Wij streven ernaar waardecreatie en maatschappelijke relevantie samen te brengen.

QUALITY AND EFFICIENTY


GUARANTEED

PROSCO NV

Een onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden wonen, werken en verbinden. Wij zijn actief in heel Suriname en leveren als civiele bouw partner kennis en concepten in verschillende markten. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. PROSCO NV realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en de overheid.